σχόλια ενοίκων

Σχόλια ενοίκων (όπως αναγράφονται στο βιβλίο εντυπώσεων πελατών)

«Το ξενοδοχείο είναι πανέμορφο, οι διαδρομές του υπέροχες. Άψογη εξυπηρέτηση, φιλικό προσωπικό, καταπληκτικό Spa» –Άννα & Δημήτρης (Σεπτέμβριος 2010)

«Το ωραιότερο ταξίδι και η ανετότερη διαμονή, ένα προσωπικό εξυπηρετικότατο. Συγχαρητήρια!!!» –Α. Βασίλου (Σεπτέμβριος 2010)

«Συγχαρητήρια για όλα, ήταν υπέροχα, το προσωπικό, τα δωμάτια και ιδιαίτερα το φαγητό, όλα εξαιρετικά και τέλεια. Συγχαρητήρια στην Διεύθυνση». –Αθηνά (Σεπτέμβριος 2010)

«Άψογος συνδυασμός εξυπηρέτησης από προσωπικό, εγκαταστάσεις, φαγητά, σέρβις, θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε γνωστούς μου. Ευχαριστούμε πολύ». -Γιώργος, Καλλίνη, Έλενα (Αύγουστος 2010)

«Με μια λέξη: Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Η γαλήνη! Όλοι ήσασταν υπέροχοι, φανταστικό το Spa, συγχαρητήρια για το μοναδικό ala carte Bistro. Ελπίζουμε να ξανάρθουμε και… σύντομα». -Αθηνά και Γιώργος (Αύγουστος 2010)

«Το καλύτερο ξενοδοχείο !!! Το χαμόγελο του προσωπικού σας είναι πηγαίο και αυθεντικό, περάσαμε υπέροχα και θα θέλαμε να ξαναρθούμε. Καλή συνέχεια σε όλους και να είστε όλοι καλά. Η καθαριότητα ήταν πραγματικά απίστευτη! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά …» -Ντέμη Π.(Βόλος, Ιούλιος 2010)